Vores Faciliteter

Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen til unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle typer og størrelser af events. Hos os er planlægning af møder og konferencer en naturlig del af hverdagen, og som arrangør kan du derfor være sikker på de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Vores møde- og konferenceafdeling tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Full Service-koncept

All-round service og rådgivning

Bella Center Copenhagen har mange års erfaring med afvikling af alle typer af events, og vi tilbyder all-round service og rådgivning til vores mange kunder. Vi kalder det et Full Service-koncept, hvor vi bl.a. hjælper med standindretning, registreringsfaciliteter, IT-løsninger, forplejning, sikkerhedspersonale, rengøring, udsmykning - eller det du lige har brug for.

floorplans og faciliteter

Se oversigt over faciliteter

Har du brug for et hurtigt overblik over Bella Center Copenhagens 121.000 kvadratmeter, kan du se nærmere på vores floor plans. Vores haller kan opbygges efter dine behov og vi har bl.a. 48 permanente mødelokaler og auditorier til rådighed.

Slut billede